Buca Belediyesi iklim değişikliğine dikkat çekti!

Buca Belediyesi iklim değişikliğine dikkat çekti!

Buca Belediyesi, İklim Değişikliği ile Mücadele projesi kapsamında 12-14 yaş arasındaki çocuklara farkındalık eğitimi düzenledi.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi ve İtalya'nın Lecco Belediyesi ile birlikte VR4 Climate İklim Değişikliği ile Mücadele proje kapsamında, Buca’daki 12-14 yaş arasında çocuklara farkındalık eğitimi verildi.

Etkinlikte iklim değişikliği farkındalığını artırmak amaçlanırken, çocuklar sanal gerçeklik tabanlı araçlarla iklim değişikliğinin etkilerini deneyimledi. Ayrıca proje kapsamında farkındalığı artırmak için çeşitli etkinliklerde yapıldı.

gzhj49hxuak6zi1.jpg

İklim değişikliğine karşı farkındalığı artırmak için etkinliklerin devam edeceğini belirten Buca Belediyesi, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak şu notu düştü:

“Buca Belediyesi olarak, Yenimahalle Belediyesi ve İtalya'nın Lecco Belediyesi ile birlikte VR4 Climate İklim Değişikliği ile Mücadele projesinde ortağız.

Proje kapsamında, Buca Belediyesi Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi'nde düzenlenen eğitimlerde, 12-14 yaş arası çocukların iklim değişikliği farkındalığını artırmayı amaçlayan etkinlikler gerçekleştirdik.

Çocuklarımıza sanal gerçeklik tabanlı araçlarla, iklim değişikliğinin etkilerini deneyimleme fırsatı sunduk ve çeşitli etkinliklerle eğitimlerimize devam ettik.

Buca'da hazırlanan bu kılavuz, alanda ilk doküman olma özelliği taşımaktadır.”

gzhj49iwoa0mo-d.jpg

gzhj49lxsamlvl5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.