Buca Belediyesi iş arayanları işverenle buluşturacak

Buca Belediyesi iş arayanları işverenle buluşturacak

Buca Belediyesi, iş arayışında olan vatandaşlara ve işverenin kalifiye eleman sorununa destek olabilmek için hayata geçirdiği Buca Kariyer Platformu aracılığıyla, ALZEL Elektronics firması için toplu iş görüşmesi düzenleneceğini duyurdu.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açmaya devam ediyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla oluşturulmuş olan Buca Kariyer Platformu sayesinde firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile işbirliği yaparak personel ihtiyaçlarını karşılayan Buca Belediyesi, bu kez de ALZEL Elektronics firmasının çalışan arayışı için vatandaşlara çağrı yaptı.

Firmada üretim operatörü, kalite kontrol operatörü, malzeme dağıtım operatörü, yemek dağıtım ve temizlik elemanı pozisyonlarında çalışmak isteyen adaylar için düzenlenecek toplu iş görüşmesi, 22 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da Buca Belediyesi'nde gerçekleşecek.

Ayrıca Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, iş görüşmesine katılacak adayların; 3 vardiyalı sistemde çalışabilecek, Buca, Bozyaka, Yeşilyurt, Menderes, Gaziemir güzergahlarında ikamet eden ve 18-50 yaş arası kadın ile 18-35 yaş arası erkek adaylardan oluşması gerektiği bildirildi.

gvgeulhwuaaxo86.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.