Buca Belediyesi'nden istihdam fırsatı!

Buca Belediyesi'nden istihdam fırsatı!

Buca Belediyesi iş arayışında olan vatandaşlara ve işverenin kalifiye eleman sorununa destek olabilmek için hayata geçirdiği Buca Kariyer Platformu aracılığıyla, Alzel Electronics ve Europap Tezol firmaları için toplu iş görüşmesi düzenleneceğini duyurdu.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açmaya devam ediyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla oluşturulmuş olan Buca Kariyer Platformu sayesinde firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile işbirliği yaparak personel ihtiyaçlarını karşılayan Buca Belediyesi, bu kez de Alzel Electronics ve Europap Tezol firmalarının çalışan arayışı için vatandaşlara çağrı yaptı.

Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Alzel Electronics firması için üretim operatörü, kalite kontrol operatörü, malzeme dağıtım operatörü, temizlik personeli ve ekip lideri pozisyonlarında çalışacak personele ihtiyaç duyulurken, Europap Tezol firması içinse forklift operatörü, meydancı, üretim elemanı, kazan operatörü, arıtma operatörü, kepçe operatörü ve mekanik bakım operatörü pozisyonlarında görev alacak personellere ihtiyaç duyuluyor.

Buca Belediyesi Encümen Salonu'nda saat 10.00'da yapılacak toplu iş görüşmeleri, Alzel Electronics firması için 27 Haziran Perşembe günü, Europap Tezol firması için ise 28 Haziran Cuma günü yapılacak.

gq-x3iewsaauxgy.jpg

gq-x3i6xiaaqkz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum