Buca Belediyesi'nden istihdama katkı

Buca Belediyesi'nden istihdama katkı

Buca Belediyesi, iş arayışında olan vatandaşlara ve işverenin kalifiye eleman sorununa destek olabilmek amacıyla, BorgWarner Otomotiv firmasında istihdam edilmek üzere vatandaşlarla toplu iş görüşmesi düzenleyeceklerini duyurdu.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açmaya devam ediyor. Firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile işbirliği yaparak personel ihtiyaçlarını karşılayan Buca Belediyesi, bu kez de BorgWarner Otomotiv firmasının çalışan arayışı için vatandaşlara çağrı yaptı.

Firmada üretim operatörü ve kalite operatörü pozisyonlarında çalışmak isteyen adaylar için düzenlenecek toplu iş görüşmesi, 2 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da Buca Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşecek.

Ayrıca Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, iş görüşmesine katılacak adayların; vardiyalı sistemde çalışabilecek, en az lise mezunu ve 18-35 yaş arası kişilerden oluşması gerektiği bildirildi.

gyzfwn0xsaq9wnf.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.