Buca Belediyesi'nden okullarda temizlik seferberliği

Buca Belediyesi'nden okullarda temizlik seferberliği

Buca Belediyesi, okullarda yaşanan temizlik sorununa karşı temizlik seferberliği başlattı. Başkan Görkem Duman, "Milli Eğitim Bakanlığı görevini yapmazsa, biz yaparız" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Pırıl pırıl bir Buca hedefi ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Buca Belediyesi, basında yer alan "İzmir'deki okullarda yaşanan temizlik sorunu" haberleri sonrasında Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın talimatıyla duruma el attı.

İlçedeki devlet okullarında temizlik sorunu yaşanan yerleri tespit eden Buca Belediyesi ekipleri, hafta sonları ve hafta içi akşam saatlerinde okullara giderek temizlik çalışması başlattı. Uygulamaya Ali Kuşçu İlkokulu ile devam eden ekipler, okulun tüm sınıfları, koridorları ve tuvaletlerini temizledi.

gyveenxxyaeti5t.jpeg

"MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI GÖREVİNİ YAPMAZSA BİZ YAPARIZ"

Geleceğin teminatı çocukların daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaparak, "Buca Belediyesi olarak okulları temizliyoruz. Aslında okulların temizliği, Milli Eğitim Bakanlığı'nın sorumluluğunda ancak biz evlatlarımızın temiz ortamda eğitim alabilmeleri adına insiyatif kullanarak okullarda temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı görevini yapmazsa, biz sonuna kadar devam ederiz. Hiç sorun değil, biz yaparız" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.