Buca'da gençler için yabancı dil fırsatı!

Buca'da gençler için yabancı dil fırsatı!

Buca Belediyesi, Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi'nde, Pi Gençlik Derneği ile iş birliği içinde 'İngilizce Konuşma Kulübü' etkinliğini Ekim ayında yeniden hayata geçirdi.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi, düzenlediği ücretsiz kurslarla Bucalılar'ın yeni ilgi alanları edinmesini sağlıyor, yetenekli oldukları alanlarda gelişim imkanı sunuyor. Bu kapsamda Buca Belediyesi, Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi'nde, 15-30 yaş aralığındaki gençler için İngilizce Konuşma Kulübü'nü yeniden başlattı. Pi Gençlik Derneği işbirliğinde düzenlenen etkinlik ile gençler, yabancı dillerini geliştirmenin yanı sıra yeni insanlarla tanışarak sosyalleşme imkanı da buldu.

gznkkewxiaqxfmd.jpeg

Başvurular, bit.ly/ingilizcekonusalim linki üzerinden ulaşılan form doldurularak yapılabiliyor. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 0232 439 10 10 (2616) numaralı hattan yararlanabiliyor.

Buca Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleşen etkinliğe ilişkin yapılan paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı:

"Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi’nde, Pi Gençlik Derneği iş birliği ile düzenlenen İngilizce Konuşma Kulübü başladı. Yabancı dilini geliştirmek isteyen gençlerimizi bekliyoruz."

gznkkeyw4aefmlq.jpeg

gznkkevw8a0fvu7.jpeg

gznkkebw0bakhpl.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.