Buca’da vatandaşın moloz çilesi bitmiyor!

Buca’da vatandaşın moloz çilesi bitmiyor!

Buca’da moloz görüntüleri vatandaşları canından bezdirdi. Çevre kirliliğine karşı isyan eden vatandaşlar, “Bu çile ne zaman bitecek?” diye sordu.

MEDYA EGE – Buca’da çevre kirliliğine her gün bir yenisi ekleniyor. Âtıl alanlara atılan moloz atıkları vatandaşları canından bezdirdi. Vatandaşlar Buca Belediyesi’nin çevre kirliliğine karşı yeterince önlem almadığını belirterek, “Bu çile ne zaman bitecek?” diyerek şikayetlerini dile getirdi.

Defalarca kez aynı görüntülerle karşı karşıya kaldıklarını belirten vatandaşlar, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ve Buca Belediyesi ekiplerine seslenerek, “Buca halkı olarak biz bun hak etmiyoruz. Temiz bir çevrede yaşamak istiyoruz. Artık sesimizi duyun. Çevre kirliliğine karşı önlemlerinizi artırın. Sürekli bunu dile getirmekten yorulduk” diyerek isyan etti.

Moloz atıklarının belediye ekipleri tarafından bir an önce temizlenmesini isteyen vatandaşlar, “Hizmet istiyoruz. Vatandaşın şikayetinden önce belediye denetimlerini yapmalı ve önlemleri almalıdır. Vatandaş şikâyet etsin ben temizlerim aklıyla bu çevreyi koruyamayız. Belediye ekipleri gerekirse âtıl alanları denetlemeli. Kim çevreyi kirletiyorsa cezayı işlem uygulamalı” dedi.

1.jpg

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.