Burak Yılmaz Yeni Kulübünde Yedek Kalabilir!
Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ansızın ayrılan ve Çin’in Beijing Guoan kulübüne transfer olan Burak Yılmaz yeni kulübünde yedek kalma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.
Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ansızın ayrılan ve Çin’in Beijing Guoan kulübüne transfer olan Burak Yılmaz yeni kulübünde yedek kalma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Beijing Guoan kulübünden yapılan açıklamaya göre kulüp Brezilyalı gol kralı Ricardo Oliviera’yı trasnfer etmek için girişimlerini hızlandırdı.
BURAK YILMAZ İKİNCİ PLANDA KALABİLİR
Çin kulübünün bu transferi gerçekleştirmesi için yalnızca 2 günü kaldı. Çünkü Çin Süper Ligi’nde transfer sezonu 26 Şubat 2016 Cuma günü sona erecek. Burak Yılmaz şu andaki kadroyla her maçta ilk 11’de oynamasına kesin gözüyle bakılan bir futbolcuydu. Ancak Ricardo Oliviera’nın transfer edilmesi halinde Burak Yılmaz’ın zaman zaman yedek olarak maça başlayacağı ve ikinci planda kalan bir forvet oyuncusu olabileceği konuşuluyor. Bunun yanında ismi açıklanmayan Guoan takımının yöneticilerinden bir tanesinden Burak Yılmaz’ın tam olarak fiziki hazırlığının yeterli olmadığı konusunda açıklama yapıldığı öğrenildi.
MAAŞININ 8 KATI TEKLİF EDİLDİ!
Beijing Guoan kulübünün transfer etmek istediği Brezilyalı golcü Ricardo Oliviera geçtiğimiz yıl Brezilya Ligi’nde 20 gol atma başarısını gösterdi ve ligin gol kralı oldu. Çin kulübünün yaptığı teklif içeriğindeki futbolcuya verilmesi düşünülen maaşın, halihazırda Santos kulübünün ödediği ücretten 8 kat daha fazla olduğu öğrenildi. Guoan kulübü tarafından yapılan bu cezbedici teklife ne Brezilyalı kulübün, ne de Brezilyalı süper yıldızın hayır diyemeyeceği tahmin ediliyor.