Manşetler
Günün Haberleri
Arşiv
Sitene Ekle
Medya Ege
  • Çevre
  • Gündem
  • Politika
  • Dünya
  • Köşe Yazarları
  • İzmir 32 °C
24
15:45 Pırıl pırıl bir Aydın için Büyükşehir ekipleri sahada!
15:28 CHP'li başkanlardan Görkem Duman'a destek ziyareti!
15:02 Gölde boğulan kuzenler son yolculuklarına uğurlandı
14:47 İzmir'de nefes kesen final mücadelesi
14:04 Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü 2 ağır yaralı
13:55 Eski başkandan belediyeye sert eleştiri: Disiplinsizlik bu kadar mı
13:36 Aydın'da Türk Halk Müziği Korosu'ndan muhteşem konser
13:05 Aile içi kavgada kan aktı: Baba ve ağabeye gözaltı
13:00 Urlalı çocuklar yaz tatilinde spora ve eğlenceye doyacak
12:56 Menemen Belediyesi'nden ailelere moral ikramı
Günün tüm haberleri
  1. Anasayfa

  2. Foto Galeri

  3. Foto Galeri

  4. Büyükşehir spor istasyonlarını büyütüyor!

Büyükşehir spor istasyonlarını büyütüyor!

Büyükşehir spor istasyonlarını büyütüyor! 1 14

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim vaatleri arasında olan spor istasyonu projesi büyüyor. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı da olan Başkan Dr. Cemil Tugay tarafından kentin farklı bölgelerindeki yeşil alan ve parklara kurulan spor istasyonları hızla artıyor. Buca Hasanağa Bahçesi’nde açılan ilk spor istasyonunun ardından ikinci adres olarak Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı seçildi. Tenis kortu, basketbol ve voleybol sahalarının yer aldığı alanın merkezinde bulunan istasyonda; futbol, basketbol, hentbol, voleybol, masa tenisi, tenis, bocce, badminton, fitness, yoga, pilates, step aerobik, bisiklet ve satranç malzemeleri kimlik karşılığı ücretsiz olarak alınabilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından 2025 yılında spor istasyonları Bostanlı, İnciraltı ve İzmir’in simge noktası Kültürpark’ta da açılacak.

Büyükşehir spor istasyonlarını büyütüyor! 2 24

Hasanağa Spor İstasyonu için hazırlanan aylık etki analiziyle önemli veriler elde edildi. Nisan ayında faaliyete geçen Hasanağa Bahçesi’ndeki spor istasyonundan 2 bin 544 kullanıcı yararlandı. İstasyonu en çok lise ve üniversite çağındaki gençlerin ziyaret etti. Branş olarak voleybol ve tenis öne çıktı.

Büyükşehir spor istasyonlarını büyütüyor! 3 34

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Çalışmaları Şube Müdürü Emre Gönlü, “İzmir’de hak olan sporu tüm kente yaymak için ‘Herkes İçin Spor Her Yerde Spor’ sloganıyla yola çıktık. Buca Hasanağa Bahçesi’nde ilk spor istasyonumuzu faaliyete geçirmiştik. Şimdi de ikincisini Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda açtık. Bu bir aylık süreçte Hasanağa’da 2 bin 500 kullanıcı 14 farklı branştan yararlandı. Projemiz geliştirilerek devam edecek. Veriler yaptığımız projenin kentte nasıl karşılık bulduğunu gösteriyor. Bostanlı, İnciraltı ve Kültürpark ile birlikte sene sonuna kadar istasyonlarımızın sayısını 5’e çıkaracağız” dedi.

Büyükşehir spor istasyonlarını büyütüyor! 4 44
Medya Ege © 2012
Anasayfa
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Sitene Ekle
Haber Portalı Yazılımı
Medya Ege
Haberler
  • Son Haberler
  • Manşetler
  • Çevre
  • Gündem
  • Politika
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Yerel
  • Yaşam
  • Spor
  • Teknoloji
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin