CAFÉ SWISS’İN KONUĞU GÜNEYDOĞU ANADOLU MUTFAĞI
Swissôtel Büyük Efes’in ana restoranı Café Swiss’in merakla takip edilen Bölgesel Lezzetler Köşesi, 27 Ocak’a kadar misafirlerini Halil İbrahim Sofrası’nda ağırlıyor.
Café Swiss misafirleri, Güneydoğu Anadolu’dan gelen konuk aşçılar Süleyman Engin ve Aydın Yavuzoğlu’nun özel sunumuyla hazırlanan sembusek, kaburga dolması, pelül, ikbebet, belloh gibi bölgeye has lezzetleri öğle yemeğinde tadıyorlar. 13-24 Mart tarihlerinde ise, Bölgesel Lezzetler Köşesi’ne Konya Mutfağı konuk olacak. Café Swiss’in açık büfe öğle yemekleri hafta içi her gün 12:00- 15:00 saatleri arasında sunuluyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.