Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu'ndan Anıtkabir ziyareti

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu'ndan Anıtkabir ziyareti

ÇYDD İzmir Şubesi'nin Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu, ilk Anıtkabir ziyaretini gerçekleştirdi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi'nin Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu, Atatürk'ün manevi mirasını derinden hissetmek, Milli Mücadele ve Cumhuriyet tarihi sürecinin önemini bir kez daha hatırlamak amacıyla ilk Anıtkabir ziyaretini gerçekleştirdi.

Ziyaret, koronun genç üyeleri için unutulmaz bir deneyim oldu. Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu'nun yıldızları, özellikle Atamızın mozolesi önünde duygulu anlar yaşadıklarını paylaştılar.

tbmm.jpg

Anıtkabir ziyaretinin ardından, Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu 1. Meclis ve günümüz Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni de ziyaret etti. Bu ziyaretlerde çocuklar, Cumhuriyet tarihimizin önemli dönüm noktalarını ve demokratik sürecin gelişimini yerinde öğrenme şansı yakaladılar.

ÇYDD İzmir Şube Başkanı Onur H. Ertürkan, “Bu gezi çocukların Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e olan bağlılıklarını ve Cumhuriyet değerlerine olan inançlarını pekiştirdi. Bu önemli organizasyonda TBMM’de bizi ağırlayan İzmir Milletvekili Murat Bakan, ulaşım desteği veren Yenimahalle Belediyesi, Etimesgut Belediyesi, Keçiören Belediyesi ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm Çağdaş Yaşam dostlarına teşekkürlerimizi sunarız. Bu destekler sayesinde çocuklarımız, tarihimizle gurur duyarak, Cumhuriyetimizin geleceğine daha güçlü adımlarla yürüyeceklerdir.” dedi.

kurucumeclis.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum