Çeşme Belediyesi'nden 339 milyonluk satış!

Çeşme Belediyesi'nden 339 milyonluk satış!

Çeşme Belediyesi, Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Musalla ve Ardıç Mahalleleri’nde yer alan 3 taşınmazı toplam 339 milyon TL muhammen bedelle satışa sunacak.

Çeşme Belediyesi, ilçede bulunan üç değerli taşınmazın satışını gerçekleştirmek amacıyla bir adım attı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Musalla ve Ardıç Mahalleleri’nde yer alan bu taşınmazlar, toplam 339 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulacak.

BÜYÜK İHALE: 339 MİLYONLUK YER SATILIYOR!

Çeşme Belediyesi’nin bu dikkat çekici satışı, mali krizin etkilerini azaltma çabası olarak değerlendiriliyor. Satışa sunulacak taşınmazlar, yüksek değerleriyle öne çıkıyor ve büyük bir ilgi uyandırması bekleniyor. Belediyenin ilanında, ihalelerin 1 Ağustos tarihinde gerçekleştirileceği belirtiliyor.

İLAN RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Çeşme Belediyesi’nin milyonluk taşınmaz satışına dair ilanı, Resmi Gazete’de yayımlanarak resmiyet kazandı. Bu ilan, belediyelerin mali kriz dönemlerinde kaynak yaratma çabalarına örnek teşkil ediyor. Musalla ve Ardıç Mahalleleri’nde yer alan üç taşınmaz, toplamda 339 milyon TL muhammen bedelle satışa sunuluyor.

cesme-belediyesi-768x432.jpeg

İHALENİN DETAYLARI

İhalelerin, Çeşme Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirileceği belirtiliyor. İhaleler sırasıyla saat 14.00, 14.30 ve 15.00’te yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler, belirlenen tarihlerde ve saatlerde Çeşme Belediyesi’ne başvuruda bulunabilecekler.

KAYNAK: Çeşme Gazete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.