Çeşme'de unutulmaz bir Amalfi Beach deneyimi

Çeşme'de unutulmaz bir Amalfi Beach deneyimi

Om Paparazzi #AmalfiBeach konseptiyle, geçtiğimiz akşam İtalya'nın Amalfi bölgesinden ilham alan #AmalfiDinner etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Çeşme’nin en sevilen plajlarından Om Paparazzi, eşsiz bir Amalfi deneyimine ev sahipliği yaptı. İtalya'nın gözde kıyı şehri Amalfi'nin benzersiz ruhunu yaşatmak üzere düzenlenen etkinlik, katılımcılara keyifli bir gün ve akşam deneyimi sundu.

Etkinliğe Müjde Uzman, Çağan Atakan Arslan, Hakan Kütahya, Serap Arslan, Ceylan Çapa, Zeynep Selvili Batuk, Birkan Batuk ve Merve Oflaz gibi isimler katıldı. Amalfi’nin özgün atmosferini, Carolin Almozlino ev sahipliğinde Om Paparazzi’de deneyimleme fırsatı buldular.

Amalfi'nin simgesi mavi beyaz renkler ve limon ağaçlarının büyüleyici atmosferiyle dekore edilen alanda, misafirlere özel İtalyan mutfağının lezzetleri ikram edildi. Katılımcılar, Akdeniz'in sıcak plajlarını anımsatan bir ortamda, leziz yemeklerin tadını çıkarırken keyifle sohbet ettiler. Etkinlik boyunca İtalya’nın zarif dokusunu yansıtan detaylar, misafirlere benzersiz bir deneyim yaşattı.

Bu yaz boyunca Om Paparazzi Amalfi Beach’te devam edecek olan bu eşsiz deneyimlerle misafirlere Akdeniz’in keyfini en üst seviyede yaşatmak hedefleniyor. Her ayrıntının İtalya’nın özgün havasını yansıttığı bu ortam, yaz aylarında Çeşme’de fark yaratan bir atmosfer sunuyor.

menu.jpg

carolin-almozlino-2.jpg

carolin-almozlino.jpg

ceylan-capa.jpg

hakan-kutahya.jpg

larissa-gacemer-carolin-almozlino-burak-gacemer.jpg

melodi-elbirliler-turkmen.jpg

merve-oflaz.jpg

mujde-uzman.jpg

serap-arslan-cagan-atakan-arslan.jpg

yemek-masasi.jpg

zeynep-selvili-batuk-birkan-batuk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.