CHP Sözcüsü Yücel'in 'WhatsApp' hesabı Çalındı!

CHP Sözcüsü Yücel'in 'WhatsApp' hesabı Çalındı!

CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel'in WhatsApp hesabı çalındı. Durumu fark eden Yücel, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak hesabından gelecek aramaların dikkate alınmamasını ve dikkatli olunmasını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü, İzmir Milletvekili Deniz Yücel de, hesap mağdurları arasına girdi. CHP Sözcüsü Yücel, WhatsApp hebasının bilmediği kişiler tarafından ele geçirildiğini belirterek, dikkatli olunması konusunda paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden 'Önemli Duyuru' başlığıyla bilgi veren CHP Sözcüsü, İzmir Milletvekili Deniz Yücel, "WhatsApp hesabım maalesef kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiştir. Hesabımdan size gelen mesajların, aramaların ya da diğer iletişimlerin benden gelmediğini ve güvenli olmadığını bilmenizi isterim. Bu süre zarfında lütfen benden gelen hiçbir mesaja itibar etmeyin, linkleri tıklamayın ve kişisel verilerinizi paylaşmayın.

Hesabımı geri almak ve güvenliği sağlamak için gerekli adımları atıyorum. Bu konuda göstereceğiniz anlayış ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Eğer acil bir durumda bana ulaşmanız gerekiyorsa, lütfen alternatif iletişim yollarını kullanın."

ekran-goruntusu-2024-08-19-161553.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.