Çiğli Belediyesi dijital üretime katkı sağlıyor!

Çiğli Belediyesi dijital üretime katkı sağlıyor!

Çiğli Belediyesi'nin, vatandaşların yaratıcılıklarını geliştirmelerini ve profesyonel tasarım becerilerini öğrenmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği Canva Atölyesi'ne başvurular başladı.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi, sosyal medya grafikleri, sunumları, posterleri ve diğer görsel içerikleri oluşturabilme konularında vatandaşlara olanak sağlıyor.

Bu kapsamda düzenlenen ve grafik tasarım eğitimini içeren Canva Atölyesi adlı eğitim programıyla; katılımcılara tasarım alanında önemli beceriler kazandırmak hedefleniyor.

Grafik tasarımın temel prensipleri ve pratik uygulamaları konularında eğitim verilen programın içeriğinde; sosyal medya görsel tasarımı, yapay zeka ile içerik üretme, web sitesi tasarımı, video tasarımı, sunum tasarımı ve basılı ürünler tasarımı yer alıyor.

11-12-13 Haziran tarihlerinde, Çiğli Belediyesi Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenlenecek atölyeye ilişkin detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 232 935 55 35 (dahili:4541) numaralı hattan yararlanabiliyor.

Belediyenin sosyal medya hesabından programa ilişkin yapılan açıklamada; katılımcıların kişisel bilgisayar ve tabletleri ile katılım sağlayacağı programda, katılım sertifikası ya da e-devlette görüntülenebilir sertifika verileceği belirtilirken, "Değişen ve gelişen dijital dünyanın imkanlarından faydalanmak isteyen herkesi Canva Atölyemize bekliyoruz" ifadeleriyle tüm vatandaşlara davette bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.