Çiğli Belediyesi evde temizlik hizmetiyle yüzleri güldürüyor

Çiğli Belediyesi evde temizlik hizmetiyle yüzleri güldürüyor

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi, engelli ve 65 yaş üstü vatandaşların ev temizliği ihtiyacını karşılıyor.

MEDYA EGE - Vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürebilmeleri için çalışmalarında hız kesmeyen Çiğli Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği hizmetlerini sürdürüyor.

Temizlik projesi kapsamında belediye tarafından yaşlı ve bakıma muhtaç 65 yaş üstü vatandaşlar ile engelli bireylerin evleri düzenli periyotlarla temizleniyor. Yoğun bir çalışmanın ardından tespit edilen evlerde, oluşturulan temizlik ekipleri tarafından ev temizliği gerçekleştiriliyor. Temizlik gereçleri olan elektrik süpürgesi, temizlik araç ve malzemelerinin temin edilmesinin ardından yapılan çalışmayla birlikte, belediye ekipleri yardıma muhtaç vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.

grj2rt-xqaankh5.jpg

Yaşlı ve engelli bireyler, Çiğli Belediyesi'nin bu projesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, belediyenin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

"İlçemizde yaşayan 65 yaş üstü büyüklerimiz ile engelli vatandaşlarımızın ev temizliği ihtiyaçlarını ihmal etmeden karşılamaya devam ediyoruz. Sosyal destek çalışmalarımızla hiçbir komşumuzu yalnız ve çaresiz hissettirmeyeceğiz."

grj2rudxwaa2poi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum