Çiğli Belediyesi pırıl pırıl bir kent yaratıyor!

Çiğli Belediyesi pırıl pırıl bir kent yaratıyor!

Çiğli Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmalarında hız kesmiyor. Tüm mahallelerde düzenli olarak yapılan çalışmalar kapsamında, Esentepe Mahallesi'nde temizlik seferberliği gerçekleştirildi.

MEDYA EGE - Vatandaşların daha güvenli, temiz ve estetik bir ilçede yaşayabilmesi için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çiğli Belediyesi, talep ve şikayetlere anında müdahale ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde hareket eden Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm mahallelerde hummalı bir çalışma yürütüyor.

Çalışmalar kapsamında Esentepe Mahallesi'nde temizlik mesaisi sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen çevre temizliği, ilaçlama ve kaçak moloz sorunlarının çözümüyle ilgili olarak, sokak ve kosa temizliği, ağaç budama, moloz toplama ve konteyner dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

galzxw7wqaaymtm.jpeg

Çiğli Belediyesi'nin sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin yapılan paylaşımda, "Esentepe Mahallemizde Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdik. Temiz ve sağlıklı bir çevre için omuz omuza çalışıyoruz. Yaşam alanlarımızı daha yaşanabilir kılmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

galzxw5wgaaxibl.jpeg

galzxw-w4aasrcp.jpeg

galzxw6xkaaanxt.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.