Çiğli Belediyesi temizlik çalışmalarını hızlandırdı

Çiğli Belediyesi temizlik çalışmalarını hızlandırdı

Çiğli Belediyesi, 27 Haziran-27 Ağustos tarihleri arasında planladığı ekstra temizlik harekatı ile tüm mahallelerde moloz toplama, kosa, budama, konteyner yıkama, konteyner dezenfekte ve sokak temizliği çalışmalarına hız verecek.

Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordine ettiği çalışmalara Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri destek veriyor. 27 Haziran Perşembe günü Atatürk Mahallesi’nden başlayacak olup; Temmuz ve Ağustos Ayı boyunca devam edecek çalışmalar 27 Ağustos Salı günü Kaklıç Mahallesi’nde sona erecek. Üç müdürlüğe bağlı ekiplerin eş zamanlı yürüteceği çalışmalar kapsamında; moloz toplama, kosa, budama, konteyner yıkama, konteyner dezenfekte ve sokak temizliği çalışması yapılacak.

go5jij6woaausc3.jpg

“EKİPLERİMİZ EŞ ZAMANLI SAHAYA İNECEK”

Temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Mahallelerimizde yaptığımız incelemeler sonucunda tespit ettiğimiz moloz, kosa, budama, sokak ve çöp konteynerlerinin temizliğine yönelik geniş çaplı bir çalışma başlattık. Sasalı ve Kaklıç’ta önemli yol kat ettik. Diğer mahallelerimizle ilgili programımızı yaptık. Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz aynı anda sahaya çıkacak. Bir mahallemizde ihtiyaç olan tüm temizlik çalışmalarını ekiplerimiz eş zamanlı bitirdikten sonra diğer mahallemize geçeceğiz. Böylece hiçbir mahallemizin temizlik ile ilgili bir eksiği kalmayacak. Bu büyük temizlik harekatımızın ardından mahallelerimizin mevcut durumunu korumak adına temizlik çalışmalarımıza düzenli olarak devam edeceğiz. Temizlik ile ilgili sorunları Çiğlimizin gündeminden çıkarıp, hayata geçireceğimiz yeni hizmet ve projelere odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

basin-aciklamasi-de98db42cfc9d07b4d861363ac435e075081.jpg

gogh3agweaapycy.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum