Çiğli Belediyesi tertemiz bir kent yaratıyor!

Çiğli Belediyesi tertemiz bir kent yaratıyor!

Çiğli Belediyesi, 27 Haziran-27 Ağustos tarihleri arasında planladığı ekstra temizlik harekatına hız kesmeden devam ediyor. Tüm mahallelerde hız verilen çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi'nde temizlik seferberliği gerçekleştirildi.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi, vatandaşların talep ve şikayetlerine anında müdahale ederek, 26 mahallede başlattığı temizlik ve hizmet seferberliğini sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordine ettiği çalışmalara Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri destek veriyor.

gsm9deqxqaay-tk.jpg

27 Haziran Perşembe günü Atatürk Mahallesi’nden başlayan, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca devam edecek çalışmalar kapsamında, Cumhuriyet Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı. Üç müdürlüğe bağlı ekiplerin eş zamanlı yürüttüğü çalışmalarda, vatandaşlardan gelen çevre temizliği, ilaçlama ve kaçak moloz sorunlarının çözümüyle ilgili olarak ekipler, sokak, cadde ve kaldırımları dip bucak temizlerken; kosa temizliği ile moloz toplama çalışması gerçekleştirdi.

gsm9detwmaa9zlx.jpg

Çiğli Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bir sonraki çalışmaların Gazi Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi'nde devam edeceği belirtilirken Büyük Temizlik Hareketi ise 27 Ağustos Salı günü Kaklıç Mahallesi’nde sona erecek.

gsm9dexweaaxdzb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.