Çiğli Belediyesi'nden temizlik seferberliği

Çiğli Belediyesi'nden temizlik seferberliği

Çiğli Belediyesi'nin, 27 Haziran'da başlattığı ekstra temizlik harekatı, Kaklıç Mahallesi ile sona erdi.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi'nin vatandaşların talep ve şikayetlerine anında müdahale ederek, 26 mahallede başlattığı temizlik ve hizmet seferberliği sona erdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordine ettiği çalışmalara Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

3-004.jpeg

27 Haziran Perşembe günü Atatürk Mahallesi’nden başlayan, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca devam eden çalışmalar kapsamında, Kaklıç Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı. Üç müdürlüğe bağlı ekiplerin eş zamanlı yürüttüğü çalışmalar kapsamında, vatandaşlardan gelen çevre temizliği, ilaçlama ve kaçak moloz sorunlarının çözümüyle ilgili olarak ekipler, sokak ve kosa temizliği, ağaç budama, moloz toplama ve konteyner dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

2-005.jpeg

Çiğli Belediyesi'nin sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin yapılan paylaşımda, "Başlattığımız temizlik seferberliğimize ara vermeden devam ediyoruz. Yaşam alanlarımızı temiz, güvenilir ve daha yaşanabilir kılmak için çalışmalarımız tüm mahallerimizde devam edecek" ifadelerine yer verildi.

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum