Çiğli'de Büyük Temizlik Hareketi devam ediyor!

Çiğli'de Büyük Temizlik Hareketi devam ediyor!

Çiğli Belediyesi, 27 Haziran-27 Ağustos tarihleri arasında planladığı ekstra temizlik harekatına hız kesmeden devam ediyor. Tüm mahallelerde hız verilen çalışmalar kapsamında Evka 5 Mahallesi'nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

MEDYA EGE - Çiğli Belediyesi, vatandaşların talep ve şikayetlerine anında müdahale ederek, 26 mahallede başlattığı temizlik ve hizmet seferberliğini sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordine ettiği çalışmalara Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri destek veriyor.

27 Haziran Perşembe günü Atatürk Mahallesi’nden başlayan, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca devam edecek çalışmalar kapsamında, Evka 5 Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı. Üç müdürlüğe bağlı ekiplerin eş zamanlı yürüttüğü çalışmalar kapsamında, vatandaşlardan gelen çevre temizliği, ilaçlama, kaçak moloz ve bozuk yol sorunlarının çözümüyle ilgili olarak ekipler, ot biçme, moloz toplama, ağaç budama, kosa temizliği, konteyner dezenfekte, sokak temizliği ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

grox5zcxuaajnts.jpg

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın da katıldığı Büyük Temizlik Hareketi, 27 Ağustos Salı günü Kaklıç Mahallesi’nde sona erecek.

Sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Yıldız, moloz toplama, kosa, ağaç budama ve konteyner yıkama işlemlerinin yanı sıra sokakları ve caddeleri de temizlediklerini ifade ederek açıklamasına, "Büyük Temizlik Hareketimiz ile 26 mahallemizin tamamını tertemiz yapacağız" notunu düştü.

grox5y9xmaa2rpx.jpg

grox5y-xgaajx4t.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum