Çiğli'de doğal sirke yapımının incelikleri öğretilecek

Çiğli'de doğal sirke yapımının incelikleri öğretilecek

Çiğli Belediyesi, Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi'nde düzenleyeceği atölye ile doğal sirke yapımının inceliklerini öğretecek.

MEDYA EGE - Sofralarında doğal ve sağlıklı ürünleri tercih eden vatandaşlar, Çiğli Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan atölye ile doğal sirke yapımının inceliklerini öğrenecek. Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek olan Doğal Sirke Atölyesi ile vatandaşların doğal ve sağlıklı gıda tüketiminin yanı sıra israf etmeme ve ev ekonomisine katkı sağlama konularında da bilinçlendirilmesi amaçlanıyor.

Çiğli Belediyesi'nin sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan paylaşım ile, atölyenin 8 Ağustos Perşembe günü yapılacağı, sabah atölyesi ve öğlen atölyesi olmak üzere 10.00-12.00 ve 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşeceği, grupların ise 12 kişiden oluştuğu bildirilirken açıklamaya, "Sizleri, doğallığın ve sağlığın buluştuğu Doğal Sirke Atölyemize davet ediyoruz. Gelin, birlikte doğal sirke yapımının inceliklerini keşfedelim ve keyifli bir gün geçirelim" notu düşüldü.

gur0akuwaaa08jo.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum