Çiğli'de kadınların el emeği ürünleri görücüye çıkıyor

Çiğli'de kadınların el emeği ürünleri görücüye çıkıyor

Çiğli Belediyesi, 'Kadın El Emeği Ürünleri ve İkinci El Ürün Satış Kermesi' ile üreten kadınlara destek oluyor.

MEDYA EGE - Kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda hayata katılımlarını artırmak için çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi, kadınlara yönelik özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kadınların evinde veya Çiğli Belediyesi'nin kurslarında ürettiği el emeği ürünlerin yer alacağı 'Kadın El Emeği Ürünleri ve İkinci El Ürün Satış Kermesi' ile çanta, lif, şal, takı, ev tekstili, amugurumi oyuncak, mum, konserve gibi el emeği ürünler görücüye çıkacak.

Çiğli Cumhuriyet Meydanı'nda, 9-10-11 Ekim tarihleri arasında yapılacak kermes için detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, 444 3 552 (4507/4514) numaralı hattan yararlanabiliyor.

Çiğli Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden kermese ilişkin yapılan açıklamada, "Kadınların el emeği göz nuru ürünleri ve birbirinden güzel ikinci el eşyalar bu kermeste sizleri bekliyor! Alışveriş yaparken kadın emeğine destek olmanın mutluluğunu yaşayabilir, hem sevdiklerinize hem de kendinize özel ve anlamlı hediyeler alabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

gzc5ewhxsaaquko.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.