“Çocuklarımızı geleneksel lezzetlerle büyütmeliyiz"
Kırçiçeği, 38. yıla özel “Şeflerle Buluşuyor” etkinliğine konuk olan Yemek Yazarı Sedef İybar, “Çocuklarımızı geleneksel lezzetlerle büyütmeliyiz" dedi.
İybar'ın yeniden yorumladığı enginarlı pide, konuklardan tam not aldı. Geleneksel lezzetlere sahip çıkan Kırçiçeği’nin mutfağına girmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen İybar “Çocuklarımızı geleneksel lezzetlerle büyütmeliyiz" dedi. Hindi kıymalı ve tatlı pide de konuklardan büyük ilgi gördü.
Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad Bağış, geleneksel lezzeti nesilden nesile aktarmak gibi büyük görev üstlendiklerini belirterek "Kırçiçeği ile geleneksel lezzet güvende" dedi. Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş da "Dün annesi babasıyla bize yemeğe gelen çocuklar, bugün kapımızdan kendi çocuklarıyla içeriye giriyor. Dedeleri, anneanneleri, torunları aynı anda aynı masada ağırlamak en büyük gururumuz dedi. Enginarlı pideyi Kırçiçeği menüsüne ekleyen İpbaş ve Bağış, İybar’a katkıları nedeniyle teşekkür plaketi sundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.