Dijital Kurye dönemi başlıyor
Dijital Kurye, hizmet sektöründe devrim niteliğinde yeni bir çözüm anlayışını hizmete sunuyor.
Evrak teslim sürelerini minimuma indirmeyi hedefleyen ve DDTECH bünyesinde yer alan Dijital Kurye, hizmet sektöründe devrim niteliğinde yeni bir çözüm anlayışını hizmete sunuyor. Evrak imzalama ve onay sürecini 30 dakikaya indirmeyi hedefleyen Dijital Kurye, dijital imza teknolojileri ve kimlik doğrulama teknolojilerini kullanarak yeni bir hizmet anlayışını sektöre kazandırıyor.
Günümüzde iş hayatının yoğunluğunu ve evrak onay işlemlerinin uzayan süreçlerinden bahseden Dijital Kurye CEO'su Oral Başer, sunmuş oldukları çözümlerle birlikte iş hayatının hızlı bir ivme kazanacağını söyledi. Dijital Kurye olarak dijital kontrat ve belge yönetimi hizmetleri sunduklarını belirten Başer; sunduğumuz bu çözümlerle birlikte evrak onay süreçleri çok kısa zaman içinde çözümlenebildiği gibi müşteri güvenilirliğini de maksimum seviyeye çıkarmış olacağız, dedi.
Globalde bu işi yapan tek firmayız
Dijital Kurye'yi dijital imza ve kimlik doğrulama teknolojilerinin kullanıldığı yeni nesil kontrat yönetimi platformu olarak nitelendiren Başer, ‘Motorlu ya da araçlı kuryeler ellerinde tabletle müşterinin adresine giderek, imzalanacak dokümanı olduğunu söylüyor. Müşterimiz kendisine daha önce iletilmiş şifreyi tablete giriyor, imzalanacak belgeler o anda açılıyor ve sadece müşteri görüyor. Kuryemiz kapıda müşterinin kimliğini BTK ve BDDK gibi kurumların belirlediği regülasyonlara göre doğruluyor ve doğru kişi olduğuna emin olduktan sonra evrağı rahatlıkla imzalatabiliyor. Bu işlemin ortalama süresi sadece 30 dakikayı buluyor. Bugün herhangi bir kurumun ikili sözleşme süreci ise ortalama olarak 6 günde tamamlanıyor. Bu çözümler sayesinde zaman tasarrufuyla birlikte kimlik sahteciliğinin de önüne geçilebileceğini belirterek önümüzdeki dönemde iş hayatında büyük bir ses getireceklerini ve globalde de pek çok firmayla çalışmayı hedeflediklerini belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.