Doktor Başkan engellilere verilen değer bu mu?

Doktor Başkan engellilere verilen değer bu mu?

Bergama’da engelli araçlar için Akülü Araç Şarj dolum istasyonlarının bozuk ve bakımsız olması tepkilere neden oldu. Vatandaşlar Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik’e seslenerek, “Doktor Başkan engellilere verilen değer bu mu?” diye isyan etti.

MEDYA EGE – İzmir’in tarihi ve kültürel anlamda önemli bir yere sahip olan Bergama ilçesindeki görüntüler duyarlı vatandaşların tepkisine neden oldu. Bergama Arkeoloji Müzesi’nin bulunduğu Cumhuriyet Caddesi üzerindeki engelli bireyler için yer alan Akülü Araç Şarj Dolum İstasyonlarının bozuk ve bakımsız olduğunu belirten vatandaşlar, Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik’e istasyonların bakımı için çağrıda bulundu.

Vatandaşlar, Bergama Belediyesi tarafından engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak projelerin üretilmesini beklerken, Akülü Araç Şarj Dolum İstasyonlarını bu halde gördükleri için üzüntülerini dile getirerek, Başkan Çelik ve belediye ekiplerine seslendi. Akülü Araç Şarj Dolum İstasyonlarının bir an önce onarılması ve bakımının yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Doktor Başkan engellilere verilen değer bu mu? Bergama’daki engelli bireyler sizin vatandaşınız değil mi?” diyerek isyan etti.

Bergama Belediyesi’nin engelli bireyler için hayatı kolaylaştıracak adımlar atmasını isteyen vatandaşlar, “Doktor Başkan’dan ve belediyemizden hizmet bekliyoruz. Bergamalılar olarak bunu hak etmiyoruz. İlçemiz kaderine terk edildi” ifadelerini kullandı.

img-20240825-wa0002.jpg

img-20240825-wa0003.jpg

img-20240825-wa0004.jpg

img-20240825-wa0005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.