Efes Selçuk'ta çocuklar için yaz okulu zamanı

Efes Selçuk'ta çocuklar için yaz okulu zamanı

Efes Selçuk Belediyesi kentte yaşayan 7- 14 yaş arası çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri, kültür sanat, spor faaliyetleri ile iç içe olmaları için Yaz Okulu Kursları düzenliyor.

Yılın her döneminde kentte yaşayan çocukların ve gençlerin kültür, sanat ve sporla iç içe olması için çalışmalarını sürdüren Efes Selçuk Belediyesi, okulların tatil olması ile birçok farklı dalda Yaz Okulu Kursları açıyor.

Satranç, basketbol, piyano, bateri, halk oyunları, resim, kız futbol, gitar, keman, cimnastik, voleybol, çello, orf ritim ve modern dans kategorilerinde açılacak olan kurslar için başvurular Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’ne yapılacak. Kurslar tamamen ücretsiz olacak. Spordan müziğe birçok kategoride açılacak kurslar için son başvuru tarihi ise 28 Haziran.

image-70eb791dee1924eb92369cf25936e4c772a6d8fd.png

EFES SELÇUK’UN KIZLARI İÇİN BİR İLK

Her yıl ilham veren kentin ilham veren çocuklarının katılım gösterdiği yaz okulu kursları kapsamında bu yaz bir İlk kez kız futbol kursu da açılacak. Efes Selçuklu gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Halk Oyunu ve Modern Dans kurslarının da yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

BAŞVURULAR İSMAİL AKA VE TÖREN ALANINA

Efes Selçuk Belediyesi yıl boyu kent genelinde yaşayan çocukların kültür ve spor kurslarına katılımı için çalışmalarını sürdürüyor. Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde devam eden müzik kurslarının yanı sıra spor okullarına devam eden çocukların ulaşımı, kentte faaliyet gösteren spor kulüplerinin ulaşımları ve malzeme teminleri de Efes Selçuk Belediyesi tarafından sağlanıyor.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Yaz Okulu Kursları kapsamında düzenlenecek spor kurslarının başvuruları için Tören Alanı Spor Birimi Ofisine, kültür kursları başvuruları için Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’ne ulaşmak yeterli olacak. Efes Selçuk Belediyesi Yaz Okulu Kurslarına katılım kontenjan ile sınırlı olacak.

yaz-okulu-kurslari.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.