En güzel Babalar Günü hediyesi

En güzel Babalar Günü hediyesi

Annesinin tansiyon sorunu nedeniyle 33 haftalıkken erken doğan Doğa Bebek, bin 280 gram ağırlığında dünyaya geldi.

İzmir’de yaşayan Bilge - Gönen Pınar çifti, 5 yıllık evliliklerinin ardından bebek beklemeye başladılar. Anne Bilge Pınar, 28’inci haftada yüksek tansiyon nedeniyle hastane yatarak tedavi gördü. Medicana İzmir Hastanesi’nde 33’ncü haftada erken doğumla dünyaya gelen Doğa Bebek, bin 280 gram ağırlığında dünyaya geldi. Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi çalışanları tarafından titizlikle bakılan Doğa Bebek, 35 gün boyunca küvözde tedavi gördü. Babalar Günü’nde anne ve babasının kucağında hastaneden taburcu olan Doğa Bebek, babasına en güzel babalar günü hediyesi oldu.

Anne Bilge Gönen, “Hamileliğimde yaşadığım sağlık sorunlarım için hastaneye yattığımda doktorlar ve hemşireler seferber oldu. Doğamız’a Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde kendi bebekleri gibi baktılar. 35 gün boyunca doktorumuza her gün ne zaman çıkabileceğini soruyorduk, bize hep sabırla yanıt verdiler. Destek olan herkese sonsuz teşekkür ederiz” dedi. Kızından hiç umudunu kesmeyen Gönen Pınar ise, “Bebeğimiz doğduğunda onu hastanede bırakıp gitmek bizim için çok zor bir duyguydu ama hem doktorumuz hem de hemşirelerimizin ona gözü gibi baktığı için içimiz rahattı. Babalar gününde benim en güzel hediyem kızım oldu” diye konuştu.

img-1642.jpg

KOMPLİKASYON GELİŞMEDİ

Medicana International İzmir Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlusu Uzm. Dr. Kadir Mutlu, Doğa Bebek’in yoğun bir ilgi ve takiple bakılarak hiç bir komplikasyon yaşamadan taburcu olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.