Esat Tanık Türkiye Tenis Federasyonu’na başkan adaylığını duyurdu!

Esat Tanık Türkiye Tenis Federasyonu’na başkan adaylığını duyurdu!

Geçmiş dönem Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, Türkiye Tenis Federasyonu’na başkan adaylığını açıkladı.

MEDYA EGE – Geçmiş dönem Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı ve MHP’li Esat Tanık, Türkiye Tenis Federasyonu’na başkan adayı olacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Tanık, tenis camiasında bugüne kadar edindiği tecrübe ve birikimleri Türk tenisine faydalı bir şekilde aktarmak ve hizmet etmek için aday olma kararı aldığını belirtti.

Tanık’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“1985 yılında başladığım tenis kariyerim tüm hayatımın akışını yönlendirmemede onur duyduğum en büyük etken olmuştur. 1992 yılında ilk kez temsil ettiğim Türk Tenis Milli Takımı’m kariyerim boyunca 50 kez Genç Milli, 17 kez A Milli olma gururuna erişmiş olan bir tenisçiyim. Ayrıca tüm yaş gruplarında Türkiye Şampiyonlukları kazanmakla beraber, İTF Dünya Gençler Kategorisinde ilk 100 oyuncu sıralamasına giren ilk Türk olma başarını yakaladım. Ortaokul ve Liseyi ABD’de okuduktan sonra Teksas Teknik Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi bölümünü tam tenis bursuyla okuyarak bitirdim. ATP 690 numaraya kadar yükseldiğim tenis hayatım boyunca 70 ülkede Türkiye’yi temsil etmiş olarak 2006 yılında profesyonel tenis kariyerimi noktaladım.

Tüm tenis kariyerim boyunca edindiğim tecrübeler doğrultusunda profesyonel olmak, dünya sıralamasında yer edinmek ve yükselmek için verilen mücadelenin ağırlığını, zorluğunu bizzat yaşamakla beraber Türk tenisi adına neler yapılması gerektiğine, en ince detayına kadar vakıfım. Bu bağlamda Türk tenisi için oluşturacağımız ve kuracağımız Türk Tenis Sistemi’ni bugüne kadar hiç görülmemiş bir hacimde dünyada tanınmış ulusal ve global firmaların maddi katkılarını alarak destekleyeceğimizi şimdiden beyan etmek istiyorum.

Vizyon ve gayemiz oluşturacağımız Türk Tenis sistemini tüm kıtalara ihraç ederek bir dünya markası yaratmaktır. Türk tenisçilerimiz için oluşturacağımız etkin, efektif ve disiplinli sistem sayesinde dünya çapında başarılara imza atacak, Türk Tenis Şampiyonları yetiştirerek Türk tenisinde bir çığır açacak ve Türk tenisine bir çağ atlatacağız.

Bunun için Türkiye Tenis Federasyonu başkanlığına adayım.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.