Foça standı öksüz kaldı!

Foça standı öksüz kaldı!

93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda il ve ilçe belediyeler, kendilerine özgü zenginlikleri tanıtmak amacıyla stant açarken Foça Belediyesi’nin stant açmaması tepki topladı. Vatandaşlar, yaşanan durumu "Foça stantı öksüz kaldı” sözleriyle özetledi.

MEDYA EGE / ESRA ÖNEN – Bu yıl 93.sü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuar etkinlikleri kapsamında il ve ilçe belediyeleri, projelerini, çalışmalarını, yöresel ürünlerini, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla stantlar kurdu. Belediyeler Sokağı’nda gerçekleşen organizasyonda bir çok belediyenin standı yoğun ilgi görürken, Foça Belediyesi’nin kendisine ayrılan alanda stant kurmadığı görüldü.

Foça Belediyesi tarafından neden stant açılmadığı merak konusu olurken, fuarı ziyaret eden vatandaşlar, bu denli önemli bir organizasyonda, turizmi başta olmak üzere tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken bir belediyenin hiçbir hazırlık yapmamış olmasına şaşırdıklarını ifade etti. Vatandaşlar, yaşanan durumu “Foça standı öksüz kaldı” sözleriyle özetledi.

img-20240831-wa0035.jpg

Fuarı gezmeye gelen Foçalı bir vatandaş ise, “Belediyeler Sokağı’na girdiğimde gözlerim ilk olarak Foça Belediyesi’nin standını aradı ancak standın kurulmadığını gördüm. İzmir’in tüm ilçelerinin kendi çalışmalarını ve zenginliklerini tanıttığı bir organizasyonda Foça Belediyesi’nin stant açmaması, beni çok üzdü. Oysa ki memleketimin güzellikleri saymakla bitmez. Tarihinden tutun, yemeklerine, turizmine kadar pek çok zenginliği içinde barındıran bir ilçenin tüm bu güzellikleri bu fuarda tanıtılabilirdi. Gerçekten çok yazık. Keşke belediye başkanımız, yönettiği ilçenin daha görünür olabilmesi için biraz çaba harcasaydı. Kendisini kınıyorum” diyerek Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’ya tepki gösterdi.

whatsapp-gorsel-2024-08-30-saat-23-41-48-c907fe3a.jpg

whatsapp-gorsel-2024-08-30-saat-23-41-48-685e37bf.jpg

img-20240831-wa0044.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum