Foça'lı vatandaştan yetkililere çağrı!

Foça'lı vatandaştan yetkililere çağrı!

Yeni Foça ilçesinde yaşayan Adnan Aras isimli vatandaş, ikamet ettiği bölgede yaşanan sorunlara isyan ederek yetkililere çağrıda bulundu.

MEDYA EGE - İzmir'in Foça ilçesi Millet Caddesi'nde ikamet eden Adnan Aras isimli vatandaş, bölgede yaşanan sorunları video çekerek kayıt altına aldı. Aras, Millet Caddesi ve civar bölgedeki sorunlara dikkat çekerek, yaz aylarıyla birlikte artış gösteren orman yangınlarına rağmen riskli bölgelerde bulunan kuru otların temizlenmemesi ve çöp konteynerinin yanına plastik atıkların saçılması, bozuk yolların ve sökülen kaldırım taşlarının onarılmaması, kilit parkelerin yol kenarlarına bırakılması, kanalizasyon tesisatı kurulmasının ardından alanın eski haline getirilmemesi, gerçekleşen inşaat çalışmalarından sonra malzemelerin bölgede bırakılması, rögar kapaklarının yerlerine oturtulmaması gibi pek çok soruna değindi.

Aras ayrıca, bölgede çok fazla hane olmasına rağmen yalnızca 1 adet çöp konteynerinin bulunduğunu belirterek konteynerin etrafında kompost yığınlarının oluştuğuna da dikkat çekti.

İşte o video:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum