Foça'nın ilk duyum merkezi hizmete açıldı

Foça'nın ilk duyum merkezi hizmete açıldı

Foça'nın ilk duyum merkezi, Foça Kaymakamı Mehmet Türköz'ün ve işletme sahipleri Kübra Tuncer ve eşi Salih Tuncer'in kurdele kesmesi ile hizmete girdi.

Foça'nın ilk duyum merkezi hizmete açıldı. Foçalı vatandaşlar artık işitme sorunları için başka bir yere gitmeye gerek kalmadan burada hizmet alabilecekler. Açılış nedeni ile firma, Foçalılara özel bayram sonuna kadar ücretsiz işitme testi hizmeti verecek.

Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, açılışta yaptığı konuşmada "Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Odyolog Salih Bey ve Kübra Hanım'ın işitme merkezlerinin açılışını yapmış bulunmaktayız. Her zaman söylüyoruz; bu tarz kliniklerin açılışı, ilçelere hizmet açısından canlılık ve bereket getirir. Foça'ya geldiğimizden beri bu tarz işletmelerin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Foçalı hemşehrilerimiz artık işitme sorunları için Menemen'e, Aliağa'ya veya başka bir yere gitmesine gerek kalmadan burada hizmet alabilecekler. Önce Foçamıza sonra genç arkadaşlara hayırlı olsun" dedi.

foca-duyma-5.jpg

İşletme sahipleri Kübra Tuncer ve eşi Salih Tuncer yaptıkları açıklamada, "Milenyum İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi olarak Foça şubemizin hizmete başlamış olmasının mutluluğu içerisindeyiz. Yeni nesil işitme merkezi mottosuyla yola çıktığımız kliniğimiz tam donanımlı olarak hizmete başlamış bulunmakta. İşitme kaybının teşhisi için gerekli olan işitme testini, Foça’da yapan tek kliniğiz ve açılışımıza özel tüm Foçalıları ücretsiz işitme testi için kliniğimize bekliyoruz. İşitme testinin yanında işitme kaybı yaşayanlar için dünya markası işitme cihazlarını kliniğimizde bulundurmaktayız. İşitme kaybı yaşayan bireyler için baştan sona kadar tüm adımları son derece profesyonel ekipmanlarımız ile hizmet veriyoruz. İşitme cihazı satışının yanında, kişiye özel kulak kalıpları, işitme cihazı tamiri ve bakımı, işitme cihazı pilleri için de kliniğimize başvurabilirler. Foçalılara hizmet vermek için çok heyecanlıyız. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

foca-duyma-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.