Gaziemir Belediyesi CV Bank ile istihdam köprüsü kuruyor!

Gaziemir Belediyesi CV Bank ile istihdam köprüsü kuruyor!

Gaziemir Belediyesi, belediyenin CV Bank Birimi aracılığıyla Ege Serbest Bölge’de faaliyet gösteren ELDOR firması için personel alımı yapılacağını duyurdu.

MEDYA EGE - Sosyal projeleriyle yurttaşların yanında olan Gaziemir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olan işsizlikle mücadele eden vatandaşlara çözüm üretiyor. CV Bank birimi ile iş arayanlar ve işverenler arasında köprü görevi yaparak hem yurttaşlara hem de firmalara destek olan Gaziemir Belediyesi, bu kez de Ege Serbest Bölge’de faaliyet gösteren ELDOR firmasının çalışan arayışı için vatandaşlara çağrı yaptı.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, üretim operatörü ve üretim teknisyeni pozisyonlarında görev alacak elemanlara ihtiyaç duyulduğu, başvuracak kadın ve erkek adayların 18-45 yaş aralığında olması gerektiği aktarıldı.

Toplu iş görüşmesi, 5 Temmuz Cuma günü saat 10.00'da Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacak.

gri2itfxqaadimk.jpg

CV BANK’A NASIL BAŞVURU YAPILIR?

CV Bank’ta özgeçmiş oluşturmak isteyen yurttaşlar, Gaziemir Belediyesi Ana Hizmet Binası ile Sarnıç Hizmet Binası’ndaki birimi ziyaret ederek ya da çevrim içi kayıt oluşturabiliyor. CV Bank, belediyenin mobil uygulaması ve e-belediye üzerinden de hizmet veriyor. İş arayan vatandaşlar CV Bank’a Ios ve Android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları aracılığıyla başvuru yapabiliyor. Vatandaşlar e-belediye ve mobil uygulamayı kullanarak yeni CV kaydı oluşturabiliyor, sistemdeki mevcut özgeçmişini güncelleyebiliyor. Kolay bir şekilde özgeçmiş oluşturmayı sağlayan sistem, personel arayan firmaların da CV sorgulamasına imkân tanıyor. CV Bank'a 0232 999 0251 dahili 5050 - 5528 ve 2425 (Sarnıç) numaralı telefondan ulaşılabiliyor. Özel bir yazılımla kayıt altına alınan bu öz geçmişler, Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) ve Sarnıç’taki sanayi kuruluşları başta olmak üzere İzmir’de genelinde ve çevre illerde faaliyet gösteren işletme ve firmalarla paylaşılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.