Gaziemir Belediyesi sağlık hizmetlerine devam ediyor

Gaziemir Belediyesi sağlık hizmetlerine devam ediyor

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Evde Bakım Hizmeti ile vatandaşlara daha kolay ulaşmak için muhtarlarla bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulundu.

MEDYA EGE – Gaziemir Belediyesi, Evde Bakım Hizmeti ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, daha fazla vatandaşa ulaşmak için ilçedeki muhtarlarla bir araya gelip bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

3-001.jpeg

Toplantıda Evde Bakım Hizmeti tarafından sağlanan olanaklar ele alınırken, ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetten nasıl yararlanabileceği anlatıldı.

Bilgilendirme toplantısına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Işık, şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık hizmetlerimizin daha çok vatandaşımıza ulaşması için bu hizmetlerimiz hakkında muhtarlarımızı bilgilendirdik.

Evde Hasta ve Yaşlı Bakım, Hoş Geldin Bebek, Psikolojik Destek ve Danışmanlık, Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Evde Kuaför, Hasta Nakil Ambulansı ile Engelsiz Hizmet Aracı hizmetlerimizi detaylı olarak muhtarlarımıza anlattık.

Sağlık Köyümüzdeki Alzheimer - Demans Danışma ve Dayanışma Merkezi, Pozitif Yaşam Merkezi ile Evde Bakım Merkezi’nin işleyişi hakkında bilgi verdik.”

2-003.jpeg

EVDE BAKIM HİZMETİ NEDİR?

Gaziemir Belediyesi sosyal yönden dezavantajlı, yaşlı, yatalak, engelli ve kimsesiz yurttaşlara el uzatılan Evde Hasta ve Yaşlı Bakım Projesi’yle, hastaların tedavi ve bakımları evlerinde yapıyor.

Düzenli olarak ev ortamında hastaları ziyaret eden doktor, hemşire ve hasta bakıcının yer aldığı sağlık ekipleri, hastaların sağlıklarının daha iyi hale gelmesi ya da belirli bir düzeyde tutulması sosyal yönden daha iyi olmaları için hizmet veriyor.

Gaziemir Belediyesi aynı zamanda Evde Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmeti kapsamında yaşlı, engelli, hasta ve dezavantajlı vatandaşlara kişisel bakım hizmeti de sağlayarak destekte bulunuyor.

Belediyenin Evde Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 0232 999 0 112 veya 0232 999 0 251 dâhili 1850 numaralı telefonu arayarak randevu alabiliyor.

1-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.