Gençlere 36 bin bilet dağıtılacak!

Gençlere 36 bin bilet dağıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Genç Bilet 2024 başvuruları başladı. 18-25 yaş arasındaki gençlere bu yılda kültür-sanatta geçerli bilet dağıtımı devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları en çok hisseden gençlere, kültür ve sanat etkinliklerine ücretsiz ulaşabilmeleri için yeni bir proje hayata geçirdi. Buna göre 16-25 yaş arası (1 Ocak 1999 - 31 Aralık 2008) ve İzmir'de bulunan gençlere, 36 bin sinema, tiyatro ve konser bileti ulaştırılacak. Genç Bilet ‘23’ü İzmir Art Kampanyalar sayfasından takip edebilirsiniz. Genç Bilet başvurunuzu ise İzmir Art Android ya da IOS uygulamasını telefonunuza indirerek yapabilirsiniz. Bizİzmir üyeliğinizle mobil uygulamanızda hesap açarak Genç Bilet '24 kampanyasına katılabilirsiniz.

image-9c431cb8ee085e614d1c7253a1178c6f6ebed8fa.webp

Ücretsiz biletten yararlanmak isteyen gençler, İzmir Art mobil uygulamasını indirip, kaydını oluşturabilecek. Genç Bilet başvurusunda bulunanlar, bu yıl içinde kampanyaya dahil edilen üç ayrı etkinliğe ücretsiz katılma fırsatı bulacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençlerin ücretsiz bir şekilde istediği etkinliklere ulaşabilmesini sağlamanın yanı sıra kentte bulunan bağımsız kültür ve sanat mekanlarından bilet temin ediyor. Böylece kampanya kapsamında kentin önemli kültür ve sanat kurumlarının desteklenmesi amaçlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.