Gençlerin büyük desteği Başkan Yetişkin!

Gençlerin büyük desteği Başkan Yetişkin!

Arif Çayan yazdı; Gençlerin büyük desteği Başkan Yetişkin!

İyi gençler yetiştirmeliyiz!

Güzel gençler yetiştirmeliyiz!

Çalışkan gençler yetiştirmeliyiz!

Özgüvenli gençler yetiştirmeliyiz!

Bunun için de onlara imkanlar sunmalıyız, fırsatlar vermeliyiz, destek olmalıyız.

Türkiye'nin geleceği gençlerimize vereceğimiz her destek, her fırsat, her imkan, Türkiye'nin geleceğine umut ekmektir, güven ekmektir.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de, Seferihisar'da bunu gençler üzerinden en iyi şekilde yapabilen, başarabilen ender belediye başkanlarından birisi. Onun bazen çevreyle, bazen sosyal etkinliklerle, bazen eğitimle, bazen de üretimle gençlerle bir araya geldiğine ve onlara her türlü imkanı ve desteği verdiğine tanık oluyoruz.

Seferihisar adına, Seferihisar'ın gençleri adına güzellikler dolu hareketler.

Bakınız; geçtiğimiz günlerde Başkan Yetişkin, endüstri meslek lisesi müdürüyle bir proje üzerine anlaşma yapıyorlar. Projenin temelinde çalışmak var, üretim var, gençler var. Seferihisar Belediyesi sınırları içinde park ve sosyal alanlarda kullanılacak bankların üretimi, endüstri meslek lisesinde hem eğitim gören, hem üretim yapan, çalışkan, çalışacak gençlere emanet edildi. Üstelik bu destek Seferihisar'ın gençlerine, Seferihisar'ın geleceğine.

Seferihisarlı gençlerin ne kadar şanslı olduğunu söylemeye dahi gerek duymuyorum. Başkan Yetişkin gibi genç bir başkanla Seferihisar'da gençler daha çok çalışacak ve üretecektir. Gençlerin varlığıyla başlayan bu güç, Seferihisar'a çok ama çok şeyler kazandıracaktır. Seferihisar, Başkan Yetişkin'i, gelecekte bu ektiği genç tohumların meyvesiyle çok ama çok konuşacaktır.

gu8j5pbxcaabkwr.jpeg

gu8j5paxyaa47gy.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.