Gökçe'nin 'Veda'sı zirvede!

Gökçe'nin 'Veda'sı zirvede!

Türk Pop müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Gökçe Yeşilbaş, ikinci teklisi ‘Veda’ ile dinleme listelerinde dikkat çekici bir zirve yaptı.

Ünlü müzik adamı Volga Tamöz’ün prodüktörlüğünde şarkılarını müzikseverler ile buluşturan Gökçe Yeşilbaş, henüz ikinci teklisi ile Spotify’da üç ayrı listeye Apple music’te 7 ayrı listeye girmeyi başardı ve üst sıralara tırmandı. Müzik editörlerinin büyük bir titizlikle hazırladığı ve sektörde hatırı sayılır derecede itibarlı olan bu listelere girmeyi başaran Gökçe Yeşilbaş, çok geçmeden yeni şarkılarını da dinleyicileriyle buluşturacak.

22 Music Entertainment çatısı altında, Gülsen Karatoprak Tamöz , Volga Tamöz ve Alança Oskay’ın söz ve bestesini yazıp hazırladığı Veda, Spotify’da New Music Friday, Keşif ve Equal listelerinde yer almanın yanı sıra Türkiye radyolarında da dinleyiciler tarafından çok tercih ediliyor… Apple Music’te ise yedi adet editoryal listeye girmeyi başaran ‘Veda’ güçlü görünmeye çalışan güçsüz bir kadının veda hikayesi olarak gönüllere dokundu. Sağlık sektöründe çalışan ve önemli araştırma grupları içinde yer alarak insanlığa hizmet eden Gökçe Yeşilbaş, yıllardır bu alanda da zirvede. Bilim insanı olmanın yanı sıra müzikle de profesyonel olarak ilgilenen Gökçe Yeşilbaş, kariyer yolculuğunda emin adımlarla ilerliyor.

1728239251-g-0038.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.