Göztepe Altay maçında yeni gelişme: Ambulans şirketi açıklama yaptı

Göztepe Altay maçında yeni gelişme: Ambulans şirketi açıklama yaptı

Dün akşam Göztepe Altay maçında çıkan olaylar sonrasında EMOT Ambulans Şirketi yazılı bir açıklama yaptı.

EMOT Ambulans Şirketi, Göztepe Altay maçında yaşanan olaylarda ambulans şöförlerinin stada işaret fişek sokması ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada "Konu ile ilgili aynı sahada başka ambulans şirketleri yanında Hastanemiz ambulansının da olması ve bir kısım fotoğraflarda saha içinde hastanemiz adının görünmesi nedeniyle işbu zorunlu açıklamayı yapma gereği duyulmuştur. Hastanemize ait ambulansın ve ambulans şoförlerinin yaralıları taşımak ve tıbbi tedavi görmelerini sağlamak dışında söz konusu olaylarla hiçbir ilgileri bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

Hastanenin tam teşekküllü bir ortopedi ve travmatoloji hastanesi olduğu, ambulans şirketi olmadığının altı çizilen açıklama "Fotoğraflar farklı açılardan incelendiğinde görüleceği üzere Statta başka firmalara ait ambulanslar da bulunmakta olup, EMOT Hastanesi ambulansında A.G. ve H.K. isimli herhangi bir şoför bulunmamaktadır. Hastanemize ait herhangi bir personel ile ilgili herhangi bir soruşturma, suçlama veya işlem söz konusu değildir. Hastanemizin söz konusu olaylara neden olan hususlarla ilgili hiçbir ilgisinin olmadığını kamuoyuyla paylaşır ve olayda yaralanan sporcu ve taraftarlara geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadeleri ile sonlandırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.