
Gurmelerin Tercihi Poyraz Döner
Franchising Sistemiyle Büyüyecek
Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi ve Manisa şubeleriyle hizmet veren Poyraz Döner, franchising sistemiyle büyüme kararı aldı.
Lezzet tutkunları ve gurmelerin değişmez adresi haline gelen Poyraz Döner'in Kurucusu Yalçın Yaptıterek, franchising konusunda yoğun talep aldıklarını belirterek, “2017 yılı sonuna kadar Ege Bölgesi'nde 10 şube daha açmayı hedefliyoruz” dedi.
Müşterilerine yıllardır, hijyen, lezzet ve kaliteyi sunduklarını belirten Yaptıterek, tüm malzemeleri büyük bir titizlikle seçtiklerini söyledi.
Meslekte 30 yıllık deneyime sahip olan Haydar Akbulut Usta'nın maharetli elleriyle hazırladığı döneri bir yiyenin, bir daha geldiğini hatırlatan Yalçın Yaptıterek, “Etlerimizi Çanakkale Biga bölgesinden alıyoruz. Bir yaşını geçmemiş süt dananın arka butunu tercih ediyoruz. Dönerimizi % 80 dana ve % 20 kuzu etinden hazırlıyoruz. Haluk Özyavuz başta olmak üzere; birçok gurme, döner yemek için Poyraz Döner'i tercih ediyor. Dönerin yanına salata, pişmiş soğan, parmak patates ve portakallı irmik helvası da ekliyoruz” diye konuştu.
İkinci şubelerini Manisa’da açtıklarını ve franchising konusunda yoğun talep aldıklarını kaydeden Yalçın Yaptıterek, “Yıl sonuna kadar Ege Bölgesi'nde 10 şube daha açmayı ve kaliteden ödün vermeden Poyraz Döner lezzetini geniş kitlelerle buluşturmayı planlıyoruz” ifadesini kullandı.