Hepsi Bungalov sonbaharda yapılacak  tatil seçeneklerini açıkladı

Hepsi Bungalov sonbaharda yapılacak tatil seçeneklerini açıkladı

Hepsi Bungalov sonbaharda yapılacak romantik tatil seçeneklerini açıkladı. Eylül ayı itibariyle sonbahar kendisini bizlere hissettirmeye başladı.

Tatilini romantizmin mevsimine saklayan aşıklar için Hepsi Bungalov’un birbirinden güzel tatil önerileri var. Doğa içerisinde, bungalov ve glamping evlerinde rüya gibi bir sonbahar tatili yapmaya hazır mısınız?

İster uzun tatiller için ister hafta sonu kaçamakları için düşünülebilecek bu küçük evler, iç tasarımı ve konumu itibariyle harika bir tatil alternatifi sunuyor. Aynı zamanda kalabalıktan, zaten diğer insanlarla devamlı olarak paylaştığımız ortak alanlardan bir müddet uzaklaşmak için bu kişisel tatiller gerçekten tam kafa dinlemelik.

hobbit-evi.jpg

Marmara, Ege ve Karadeniz Bölgeleri’nde farklı tarzlar, farklı büyüklükler ve farklı imkanlar ile hizmet veren evlere şimdi ayrıntılı bakalım. Bungalovlar Son dönemde, oldukça popüler hale gelen bungalovlara talep arttı. Böylelikle, birbirinden farklı tarzlar da çok sayıda bungalovlar yapılmaya başlandı. Doğayla iç içe ahşap ve minik evler olan bungalovlar; içerisinde mutfağını, banyosunu ve yaşama alanını barındırıyor. Konumuna göre, göl kenarında veya ormanlık alanda yer alabilen bungalovlardan bazıları ise; banyosunda, bahçesinde ya da salonunda jakuzi bulunduruyor. Romantik tatiliniz için de oldukça eğlenceli olacaktır. Merak etmeyin, her misafir öncesi tertemiz yapılıyor…

dag-evi.jpeg

Tiny Houselar son yılların favori konaklama yerlerinden bir diğeri ise; Tiny House, “küçük ev” demektir. Minimalist ve sadeliğin ön plana çıktığı, gereksiz alanların olmadığı küçük boyutlu ama işlevsel evlerdir. Birbirinden güzel yerlere konumlandırılmış, zevkle tasarlanmış Tiny House’ları tatil planınız için kesinlikle düşünmelisiniz.

glamping.jpeg

Villalar “Ah şöyle bir evde yaşamamız yok mu?” dediğiniz türden villalar, birkaç günlüğüne sizin oldu bile. Şehir merkezinden uzak, doğaya yakın, kocaman bahçeli villalar; stres atmak için harika bir tercih. Hem şehirden kaçmak hem de eğlenmek isteyenler için ise havuzlu villalar da mevcut. Devamlı temizlenen havuzlarda tatilinize havuz partilerini de ekleyebilirsiniz. Geniş ve ev konforunda olmasıyla; arkadaş grubuyla ya da ailecek gelmek isteyenler için de oldukça uygun. Dağ Evleri Doğa içerisinde olsun ama en doğalından olsun derseniz Dağ Evleri tam size göre. Tertemiz hava alabileceğiniz, doğa sporları yapabileceğiniz, sakin ve huzurlu bir tatil istiyorsanız; dağ evlerini listenize eklemelisiniz. Geniş ve konforlu evlerde; havuzlu ve şömineli seçenekler de mevcuttur.

bungalov.png

Glamping Doğada tatil yapmak isteyenler için; kampçılığın, lüks ve konfor ile buluşmasıdır. Tüm dünyada popülerleşen glamping tatilinin; ülkemizde de birbirinden keyifli seçenekleri vardır. Glamping alanları; doğa sporlarını deneyimleme fırsatı sunar. Kalabalıktan uzak, bol oksijenli, sakin ve huzurlu bir seçenektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.