İGG Bir Adım Önde

İGG Bir Adım Önde

Bir Adım Öne Çıkanlar ve Altın Tabak Ödülleri sahiplerini buldu.

Mandal Ajans tarafından her yıl hazırlanan İzmir’in videolu interaktif rehberi İzmir Gourmet Guide’ın geleneksel hale gelen Bir Adım Öne Çıkanlar ve Altın Tabak Ödül Töreni 7.Sayı lansmanı, 17.01.2017 Salı akşamı Swissotel Büyük Efes ’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gecede İzmir Gourmet Guide Seçici Kurulu tarafından finale bırakılıp  halk oylamasına sunulan ve sonucunda bir adım öne çıkmaya hak kazanan 25 mekan ödül aldı. İzmir’in yiyecek-içecek kültürüne emeği geçen ve İzmir’e değer katmış 3 simge isme ise Altın Tabak Ödülleri takdim edildi.

Mandal Ajans Başkanı ve İzmir Gourmet Guide Kurucusu Serkan Saysen gecede yaptığı konuşmada ödül alan mekanları kutlarken, yeni bir projeye daha imza atacaklarının müjdesini verdi. İstanbul Gourmet Guide`ın çok yakında hayata geçeceğini bildiren Saysen; kısa bir süre sonra hem İzmir hem de İstanbul Gourmet Guide`ın web sitesi ve cep telefonlarına aplikasyon olarak da dijital platformlarda yer alacağını bildirdi. 

Seçici Kurul Üyeleri, İzmir ve İstanbul gastronomi dünyasından değerli isimler, tüm aday mekanların sahipleri ve İzmir cemiyet hayatından seçkin konuklarla yaklaşık 700 kişinin katıldığı davetin sunuculuğunu Ebru Akel yaptı. Kokteyl prolonge konseptinde hazırlanan gecede; Chef Wolfgang Goedl tarafından hazırlanan özel menü servis edildi. Exixiz Organizasyon’un lezzet dolu süslemeleriyle renklenen gecede, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars ekibinin muhteşem performansı misafirlere keyifli dakikalar yaşattı.

18 kişiden oluşan Seçici Kurul`da Ahmet Güzelyağdöken, Bahar Akıncı, Bülent Akgerman, Deniz Sipahi, Enis Güner, Eray Gürler, Haluk Özyavuz, Hanne Wiggers, İbrahim Kardıçalı, İzi Abuaf, Levent Alpat, Osman Sezener, Saadet Mançe, Saffet Emre Tonguç, Serkan Saysen, Stefanie Gürel, Tunçdan Baltacıoğlu, Virjini Jinet Sidi Sarfati bulunmaktadır. 

2016-2017 BİR ADIM ÖNE ÇIKAN MEKANLAR:

Balık & Deniz Ürünleri Kategorisi: Deniz Restaurant (Metin Çelikkaya) - Yengeç Restaurant (Urla) (Oğuz Özer)
Saadet Mançe ödülü takdim etti.

Et & Kebap Kategorisi: Ciğerci Zarif  (Tuncay Özgörenler)-  Seçkin Et (Seçkin Aysal)
Tunçdan Baltacıoğlu ödülü takdim etti.

Dünya Mutfağı Kategorisi: Mezzaluna (Sariket Özonur) – Sushi-Co (Alin İnceefe)
Osman Sezener ödülü takdim etti.

Türk Mutfağı & Ev Yemekleri Kategorisi: Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası (Alpay Okyay) – Fafuly Karadeniz Mutfağı (Şahmettin Pehlivan)
Serkan Saysen ödülü takdim etti.
Restaurant & Cafe & Bar Kategorisi: %100 Rest-Cafe & More (Yalçın Yazgan)- Cafe Plaza (Şahap Demirağ)
Bahar Akıncı ödülü takdim etti.

Fast Food Kategorisi: Kokoreç’çi Asım Usta (Asım Yılmaz) – Pizza Locale
Stefanie Gürel ödülü takdim etti.

Cafe & Kahve Mekanı Kategorisi: Cafe Ponte Cheesecake House (Doğukan Nohutçu) – Münire (Gülfer&Özgür Çankaya)
İzi Abuaf ödülü takdim etti.

Kahvaltı & Börek Kategorisi: Alsancak Dostlar Fırını ( Berrin Akar Resuli)– Tuzu Biberi (Emin Ümit Güner)
Levent Alpat ödülü takdim etti.

Pastane & Tatlıcı Kategorisi: Bravo Patisserie (Tayfun Aydoğan)
Reyhan Pastanesi (Hatice Reyhan Kutlu)
Haluk Özyavuz ödülü takdim etti.

Meyhane Kategorisi: Meyhane Piero (Koray Öcal) – Nihat Baba Restaurant – Tulumbalı Meyhane(Eray Arınç)
Deniz Sipahi ödülü takdim etti.

Bar & Gece Kulübü Kategorisi: 1888 Bar & Lounge (Kutay Özoktay) – Öküz (Murat Ataman)
Eray Gürler ödülü takdim etti.

Çeşme & Alaçatı Kategorisi: Ferdi Baba Restaurant (Murat Kabak) – Kapari Bahçe (Oluş Kızılağaç) – Meyhane Şerefe (Miray Canlı)
Serkan Saysen ödülü takdim etti.

ALTIN TABAK ÖDÜLLERİ
Cevat Aksu 
Ahmet Güzelyağdöken ödülü takdim etti.

Cüneyt Altınkapı
Haluk Özyavuz ödülü takdim etti.

Servet Başak
Ayhan Sicimoğlu ödülü takdim etti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.