İmzalar atıldı: Başkan Ceritoğlu Sengel'den tarımsal üretim hamlesi!

İmzalar atıldı: Başkan Ceritoğlu Sengel'den tarımsal üretim hamlesi!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Karaot Tohum Derneği ile ortak çalışma ve iş birliği protokolü imzaladı. Yapılan protokol ile Efes Selçuk'ta tarımsal üretimin daha da artırılması amaçlanıyor.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı'nda alınan karar doğrultusunda, Karaot Tohum Derneği ile ortak çalışma ve iş birliği protokolü imzalandı. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel ve Karaot Tohum Derneği Başkanı Cevdet Önder arasında imzalanan protokol ile tarımsal üretimi artırmaya yönelik çalışmalar, yerel tohum kullanılarak belediye ve dernek iş birliğinde sağlanacak. Efes Tarlası Yaşam Köyü'nden başlayacak olan çalışmalar, Efes Selçuk'un bütün köylerine yayılacak.

"YEREL TARIMI DESTEKLEMEYE VE GELİŞTİRMEYE KARARLIYIZ"

Köylerdeki tarım arazilerinin işleneceği, atalık tohumların, fidelerin üretiminin geliştirileceği ve iş birlikleri ile tarımsal eğitimlerin büyütüleceği bir protokole imza attıklarını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Toprağa, üretime, üreticiye dokunan tarımsal kalkınma hamlemizi Karaot Tohum Derneği iş birliği ile geliştireceğiz. Hem Efes Tarlası Yaşam Köyü’müzde hem de Efes Selçuk’ta yerel tarımı desteklemeye ve geliştirmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.