İzmir Gastronomi Müzesi Platformu kuruldu
İzmir’in çok kültürlü mutfağını bir müzede buluşturmak amacıyla “İzmir Gastronomi Müzesi Platformu” kuruldu.
İzmir’in çok kültürlü mutfağını bir müzede buluşturmak amacıyla “İzmir Gastronomi Müzesi Platformu” kuruldu. Sibel Önbaş başkanlığında bir araya gelen sektörün ileri gelen kişi ve kuruluşları şehre eser kazandırmak için güç birliği yaptılar. İzmir Gastronomi Müzesi Platformunda:
Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, İzmir Profesyonel Aşçılar Derneği (İZPAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Akşit, Dokuz Eylül Üniversitesi Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç.Dr. Turgay Bucak, Dr. Eren Akçiçek, Kolleksiyoner Ayşen Nazlı, Burçin Kipman ve Cemil Dirim yer alıyor.
İzmir Gastronomi Müzesi Platformu, çalışmalarını paylaşmak amacıyla
24 Temmuz 2018 Salı günü saat 15.00’de
Kordon Sakız Adası Coffee &Shop’ta bir basın toplantısı düzenlenecek.
Toplantı Adresi:
Atatürk Caddesi No:366/B (Yunan Konsolosluğu yanı)
Kordon - İzmir
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.