İzmir SAHA ekipleri çalışmalarına devam ediyor

İzmir SAHA ekipleri çalışmalarına devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin hizmet bekleyen mahallelerinde sorunları yerinde tespit etmek ve çözüme kavuşturmak için kurduğu İzmir SAHA ekipleri, çalışmalarına devam ediyor.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın toplum katılımıyla sorunları yerinde analiz edilerek çözüme kavuşturulması için görevlendirdiği İzmir SAHA (Sokakta Analiz Hizmette Adalet) ekipleri, İzmir sokaklarında teker teker yurttaşların kapısını çalmaya devam ediyor.

19-07-2024-a44f7309-9079-45f8-8c2e-6beec2880a94.jpg

Vatandaşlarla sorunların çözümü adına bire bir görüşmelere hız kesmeden devam edeceklerinin altını çizen İzmir SAHA Ekibi Saha Sorumlusu Merve Ören, “İzmir SAHA, aslında açılımıyla sokakta analiz, hizmette adalet anlayışıyla yola çıkan bir ekip. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay, toplum katılımıyla sorunların yerinde tespit edilmesine son derece önem veriyor. İzmir’in sosyal ve kentsel olanakları kısıtlı mahallelerini tespit ederek bu mahallelere gidip hane halkıyla, esnafla, o mahallede yaşayan herkesle bire bir görüşmeler yaparak sorunları yerinde tespit ediyor, uygulama ve koordinasyon kuruluyla çözüme kavuşturuyoruz. Belediye ve vatandaşımız arasında bu köprüyü kurduğumuz için son derece mutluyuz. Yatırımların doğru yapılması için sorunun yerinde tespit edilmesi gerekiyor. Biz de ihtiyaca yönelik çalıştığımız için kendimizi hem şanslı hem mutlu hissediyoruz. Yurttaşlarımız inanılmaz derecede mutlu. İnsanlar kendilerini değerli hissettiklerini söylüyorlar. Kendi sorunlarını kendi mahallelerinde anlatabilecekleri bir kurum var karşılarında. Vatandaşlarımız mutluysa biz de mutluyuz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, uygulamadan dolayı mutluluk duyduklarını belirtirken Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin bir video paylaşarak açıklamasına, "Sorunları yerinde tespit edip çözüme kavuşturmak için görevlendirdiğimiz İzmir SAHA ekibimiz, İzmir'in her mahallesinde yurttaşlarımızın sorunlarını dinliyor. Bu sayede yurttaşlarımızın sorunlarına daha hızlı ve etkili çözümler üreterek, taleplerini bir bir yerine getiriyoruz" notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.