İzmir'in yeni ilçesi: Molozpaşa!

İzmir'in yeni ilçesi: Molozpaşa!

Kemalpaşa'da, moloz yığınlarının yarattığı kirlilik tepki görmeye devam ediyor. Belediye yetkililerinin çevre konusunda yeterince duyarlı olmadığını belirten vatandaşlar, ilçenin isminin yakında Molozpaşa olarak anılacağını belirtti.

MEDYA EGE - İzmir'in doğa harikası ilçelerinden Kemalpaşa'da yaşanan çevre kirliliği ve şikayetler, her gün biraz daha artarak sürüyor. Kayıt dışı alanlara, kim ya da kimlerce döküldüğü tespit edilemeyen çöpler ve moloz yığınları, kötü koku ve estetik olmayan görüntülere sebep olurken, ilçe halkı Kemalpaşa Belediyesi'nin gerekli denetim ve çalışmaları yapmamasına, sorumlululara cezai yaptırım uygulamamasına isyan etti.

Moloz ve hafriyatlar nedeniyle oluşan kirliliğin, ilçe için kanayan bir yara haline geldiğini vurgulayan vatandaşlar, Medya Ege aracılığıyla Belediye Başkanı Mehmet Türkmen ve belediye yetkililerine seslenerek, "Moloz çilemiz bir türlü bitmiyor. Bunun önüne geçmek bir belediye için çok mu zor? Sorumluları tespit etmek çok mu zor? Ne denetim yapıldığını görüyoruz, ne de doğru düzgün bir temizlik çalışması. İlçemize gezmeye gelenlerin ilk karşılaştıkları manzara bu. Yönettiğiniz ilçede bu görüntülerden dolayı hiç mi utanç duymuyorsunuz?

cevre-2.jpg

Hem kendi vatandaşlarınızın sağlığını düşünmüyor, hem doğanın yok olmasına göz yumuyor, hem de ilçe turizmine zarar veriyorsunuz. Yakında güzel ilçemizin adı Molozpaşa olarak anılacak. Moloz sorununa bir an önce kalıcı çözümler bulunmalı. Yetkililer, gerekli çalışmaları bir an önce başlatmalı" ifadeleriyle tepki gösterdi.

cevre-3.jpg

cevre-4.jpg

cevre-5.jpg

cevre-6.jpg

cevre-7.jpg

cevre-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.