İzmirli esnaftan 'İsrail' tepkisi!

İzmirli esnaftan 'İsrail' tepkisi!

İzmir'in ünlü kafe ve fırıncılarından Acarların sahibi Mehmet Ali Acar, İsrail'in Filistinliler üzerinde, Gazze'de yaptığı soykırımı tepki vererek İsrail üretimi içecekleri iade edip, satmama kararı aldı.

İsrail'in Filistinliler ve Gazze üzerindeki soykırıma karşı tepkileri her geçen gün dünyanın bir çok ülkesinde eylem halinde devam ederken, İsrail üretimi mallara boykotta aynı hızda devam ediyor. İzmir'in ünlü kafe ve fırınları Acarlar Unlu Mamüller'in sahibi Mehmet Ali Acar, en son tepki verenlerden birisi oldu.

img-20240730-wa0067.jpg

Mehmet Ali Acar, 'Safımız belli, belli olmasının da yeridir' düşüncesiyle şirketlerinde İsrail menşeli firmalara ait ürünleri satmama kararı aldı. Kararını İsrail menşeli ürünlerin pazarlamasını yapan firmaya ileten Acarlar Unlu Mamüller'in sahibi Acar, işletmelerinde bulunan bütün ürünleri iade etti. Acarlar, onların yerine yerli üretim çoğunlukla olmak üzere İsrail üretimi dışındaki yiyeceklerin ürünlerine işletmesinde yer verdi.

Acarlar Unlu Mamüller Sahibi Mehmet Ali Acar aldığı kararla ve uygulamayla ilgili şunları söyledi:

"Boykot kararı alırken hiç bir endişem olmadı. Ülkemiz çok zengin, çok daha kaliteli ürünlerimiz var. İşlerimizin aksayacağına değil, bunun yarattığı bereketle daha da çok artacağına inanıyorum. Açıkcası dünyada bu zulüm devam ederken artması veya azalmasının da manevi olarak o kadar önemli olmadığını düşünüyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.