İZSU İzmir’in altyapısını güçlendiriyor

İZSU İzmir’in altyapısını güçlendiriyor

İZSU, Bornova ve Bayraklı ilçelerinde altyapı çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan çalışmaları yerinde inceledi.

MEDYA EGE – İZSU, ilçe genelinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. İZSU ekipleri Bayraklı’da Tepekule Mahallesi 2120/2 sokakta ve Bornova’da Kazım Dirik Mahallesi’nde çalışmalarına devam ediyor. İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip etti.

Erdoğan, İzmir’in altyapısını güçlendirmek için ekiplerin gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak, projelerin tek tek hayata geçirildiğini söyledi.

gagmuezwcaapdo4.jpg

Yapılan çalışmalar sonucunda yağmursuyu ve atık suyun ayrıştırılacağını belirten Erdoğan, Bornova Kazım Dirik Mahallesi’nde de su taşkınlarını önleyecek asfalt serim çalışmalarının son gaz devam ettiğini kaydetti.

İZSU, Erdoğan tarafından yapılan incelemeleri ve çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşarak şu notu düştü:

“İZSU Genel Müdürlüğü olarak; Bayraklı Tepekule Mahallesi 2120/2 sokakta imalatını yapacağımız yağmursuyu ve atık su ayrıştırılmış altyapı hattı çalışmalarını yerinde inceleyen Genel Müdürümüz, Genel Müdür Yardımcımız ve bürokratlarımız, Bornova Kazım Dirik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve su taşkınlarını önleyecek hattaki asfalt serim çalışmalarını denetledi. İzmir’in altyapısını güçlendirmek için projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz.”

gagmuebxcaaq-wh.jpg

gagmuezxwaa2vdf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.