İZTO Başkanı Özgener: Zor günleri atlatacağız!

İZTO Başkanı Özgener: Zor günleri atlatacağız!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Ankara'da TUSAŞ tesislerinde gerçekleşen terör saldırısını kınayarak, "Zor günleri atlatacağız" dedi.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine yönelik terör saldırısını kınadı. Özgener, şehitlere Allahtan rahmet dileyerek, "Zor günleri atlatacağız" dedi.

Özgener'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"İzmir Ticaret Odası olarak, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan Tesisleri'ne yapılan terör saldırısını kınıyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101’inci yılını kutlamaya hazırlandığımız günlerde gerçekleşen bu hain saldırıya verilecek en güzel cevabın, tarihimizden aldığımız güç ile birbirimize kenetlenmek olduğuna inanıyoruz.

Ülkemize zarar vermeye çalışanlar dün olduğu gibi bugün de cevabı çok net ve açık bir şekilde alacaktır. Devletimiz ve milletimiz bu oyunlara asla gelmeyecektir.

Kurtuluş mücadelemizden aldığımız ilhamla, her zamankinden daha güçlü bir şekilde mücadele edecek, zor günleri atlatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

mahmut-ozgener-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.