Kansere karşı zumba  

Kansere karşı zumba  

Zumba hocaları kanserle mücadele için İzmir'de bir araya geliyor.

Kanserle Dans Derneği yararına 25 Aralık 2016 Pazar günü Zumbathon bir etkinlik düzenlenecek. 18.00 - 20.00 saatleri arasında, DESEM'in katkılarıyla İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Spor Salonu'nda yapılacak organizasyonu zumba eğitmenleriyle birlikte Ece Süeren Ok düzenliyor. Latin danslarından ilham alınmış bir kardiyo ve dans çalışması olan zumbanın insan bedenine çok faydalı olduğunu söyleyen Ece Süeren Ok, 2012 yılından bu yana farklı dernekler yararına benzer birçok proje yaptı. Ok, Zumbathon'u şöyle anlattı: "Zumba ve Marathon kelimelerinin birleştirilmesiyle oluşan, normal bir dersten uzun süren ve tüm dünyada yapılan eğlenceli bir parti. Katılımcıların eğlenerek ve spor yaparak, bağışta bulunması amaçlanıyor. Düzenlediğimiz etkinliğe katılım ücreti de 20 TL. Yaratılan bu fon ile hasta yakınlarına yasal hakları konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapılacak, hastalara da hayatlarına devam edebilmeleri için gereken destekler sağlanacak."
Kanserle Dans Derneği Başkan Yardımcısı Güzin Yıldırım'ın da kendilerine destek verdiğini dile getiren Ok, www.kanserledans.org adresli web sitesinden aktarılanların kanserle mücadele edenlere ışık olduğunu belirtti.
Ok, "2016’nın son günlerinde, kanser hastalarına ve yakınlarına umut dolu bir 2017 yaratabilmek için herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.