Karabağlar Belediyesi'nden dar gelirli ailelere sosyal destek!

Karabağlar Belediyesi'nden dar gelirli ailelere sosyal destek!

Karabağlar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda Kurban Bayramı öncesi de ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdürdü. Bu kapsamda hazırlanan gıda kolileri, vatandaşların evlerine kadar ulaştırılıyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Karabağlar'ın birlik ve dayanışma içinde Kurban Bayramı’na hazırlandığını söyledi. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik zorlukların toplumun geniş kesimlerini derinden etkilediğini ve insanların zorlu koşullarda yaşamlarını sürdürmeye çalıştıklarına değinen Başkan Kınay, “Bu anlamda Karabağlar'da da çok sayıda ailemiz bulunuyor. Karabağlar Belediyesi olarak onların yanında olmaya ve toplumsal dayanışmamızı büyütmeye devam ediyoruz. Bundan sonra da ilçemizde tüm ekiplerimizle birlikte; sivil toplum örgütlerimiz, iş dünyamız, meslek örgütlerimizle koordinasyon içinde hareket edecek ve derin yoksulluğun açtığı yaraları bir parça da olsa sarmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

karabaglar-belediyesi-kurban-bayrami-dayanismasi-14.jpeg

karabaglar-belediyesi-kurban-bayrami-dayanismasi-11.jpeg

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DÜZENLİ DESTEK VERİLİYOR

Kurban Bayramı öncesi belediye ekiplerinin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımını yaptığı kolilerde, çay, pirinç şeker, tarhana gibi kuru gıda ve konserve ürünler bulunuyor. Karabağlar Belediyesi koli dağıtımlarının yanı sıra Sosyal Destek Kartı'yla yaklaşık 3 bin aileye, her ay düzenli maddi destek sağlayarak onların yanında olmayı sürdürüyor.

karabaglar-belediyesi-kurban-bayrami-dayanismasi-10.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum